preskoči na sadržaj
Događanja

Posjetite naše nove web stranice klikom na sljedeći link

NOVA

WEB STRANICA NAŠE ŠKOLE

  :: opširnije :: 


objavio: Miljenko Blažeka  datum: 1. 6. 2020. 12:13

Obavijest o nastavi na daljinu

Poštovani roditelji i skrbnici, drage učenice i učenici,
odlukom Vlade Republike Hrvatske od 16. ožujka 2020. godine, zbog stanja sigurnosti izazvanog epidemiološkom situacijom, do daljnjega nema nastave u školama Republike Hrvatske. Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine u osnovnim i srednjim školama odvijat će se online nastava (nastava na daljinu) uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Škola provodi pripremne aktivnosti za odvijanje takvog oblika nastave.
  :: opširnije :: 


objavio: Miljenko Blažeka  datum: 14. 3. 2020. 16:39

Rezultati županijskog Natjecanja iz njemačkog jezika Vijest ima dokument u privitku

Županijsko Natjecanje iz njemačkog jezika održano je u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec u srijedu, 19. veljače 2020. godine. U prilogu je tablica s rezultatima.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 3. 2020. 08:49

Stručno usavršavanje o formativnom vrednovanju

Članovi Nastavničkog vijeća Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec održali su interno stručno usavršavanje o formativnom vrednovanju. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 19. 2. 2020. 14:35

Fizika može biti zabavna

Kako navesti osnovnoškolce da zavole znanost? Lako! Pozvati ih u goste i pokazati im zabavnu stranu fizike. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 19. 2. 2020. 14:32

„Youth Exchange: Rural Youth+“

Dvije gimnazijalke i dva gimnazijalca dobili su sjajnu priliku sudjelovati u Erasmus+ projektu „Youth Exchange: Rural Youth+“ na Kanarskim otocima! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 16. 2. 2020. 14:30

Valentinovo u Gimnaziji

Valentinovo je uz veliko uzbuđenje prostrujalo i našom Gimnazijom!  

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 14. 2. 2020. 14:26

"Kritičko mišljenje je filozofija"

U četvrtak je međusmjena u Gimnaziji bila rezervirana za filozofska promišljanja. Četiri kratka predavanja na temu "Kritičko mišljenje je filozofija" održali su profesori Filozofskog fakulteta u Zagrebu Ivana Zagorac i Hrvoje Jurić, profesor s Hrvatskih studija Matija Mato Škerbić i profesor Bruno Ćurko sa splitskog Filozofskog fakulteta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 14. 2. 2020. 14:23

Dekanova nagrada Dunji Ilić

Bivši nas gimnazijalci istinski čine ponosnima! Dunja Ilić, studentica pete godine Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, ovih je dana dobila Dekanovu nagradu za najbolji uspjeh u IV. godini integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Dentalna medicina. Ovakvi su primjeri pravo nadahnuće gimnazijalcima! Čestitke Dunji!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 12. 2. 2020. 14:20

Engleski čitateljski klub

Učenje, druženje i kazališna umjetnost spojili su se danas, a gdje drugdje nego u Rijeci, europskoj prijestolnici kulture 2020. godine. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 11. 2. 2020. 14:51

Europsko prvenstvo u karateu

Na upravo završenom Europskom prvenstvu u karateu održanom u Budimpešti naše gimnazijalke Stela Horvat i Sabina Petković osvojile su 3. mjesto u kategoriji kadetkinje i juniorke kate ekipno. Članica ekipe bila je i Inga Grgić. Čestitke djevojkama na iznimnom uspjehu i puno sportske sreće i nadalje!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 9. 2. 2020. 14:49

Plemenitost Sajma dobrote

Uručenjem dobrotvornog priloga Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije te humanitarnoj udruzi "Fijolina" na najljepši je način zaključen gimnazijski 20. Sajam dobrote. Ponosni smo na plemenitost i osviještenost gimnazijalaca i zahvalni svima koji su pridonijeli ovom hvalevrijednom projektu!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 7. 2. 2020. 14:37

Najbolji sportaši grada Čakovca 2019.

Naši su sportaši naš ponos! U utorak je u Centru za kulturu Čakovec održana svečanost proglašenja najboljih sportaša Grada Čakovca za 2019. godinu u organizaciji Zajednice sportova Grada Čakovca. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 1. 2. 2020. 22:52

Državno natjecanje u plivanju

U Rijeci je ovoga tjedna održano prvo državno Natjecanje u plivanju, a naši plivači i plivačice u ukupnom su poretku osvojili jedanaesto mjesto. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 1. 2. 2020. 22:49

Gostovanje doc. dr. sc. Tomislava Portade

Kemijali smo i prošle subote kada nam je u goste došao doc. dr. sc. Tomislav Portada s Institut Ruđer Bošković koji se, osim znanošću, bavi i popularizacijom znanosti među mladima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 1. 2. 2020. 22:46

Matko Buvač na Dramskoj radionici

Bivši gimnazijalac, danas profesionalni glumac i lutkar, Matko Buvač posjetio je Gimnaziju i održao glumačku radionicu polaznicima fakultativne nastave Dramska radionica. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 23. 1. 2020. 22:35

“Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom”

Danas je u našoj školi održano predstavljanje knjige “Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom” skupine povjesničara-praktičara mlađe generacije (Luka Jakopčić, Lucija Bakšić, Jelena Kulušić, Damir Stanić i Zoran Turk). 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 22. 1. 2020. 22:30

6. državni turnir mladih prirodoslovaca

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu održan je 6. državni turnir mladih prirodoslovaca. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 21. 1. 2020. 22:27

JAVNI POZIV ZA RAZMJENU UČENIKA - SJEVERNA MAKEDONIJA

Poziv za sudjelovanje u programu razmjene učenika

Zadovoljstvo nam je pozvati sve zainteresirane učenike drugih i trećih razreda na sudjelovanje u programu razmjene s učenicima Gimnazija Nikola Karev iz Skoplja u Sjevernoj Makedoniji. Ovo je izvrsna prilika da putuješ te upoznaš novu zemlju, kulturu i običaje. Uz vrijedna novostečena znanja i iskustva, upoznat ćeš svoje vršnjake iz Makedonije, sklopiti nova prijateljstva, ali i stvoriti uspomene za cijeli život.

  :: opširnije :: 


objavio: Miljenko Blažeka  datum: 20. 1. 2020. 15:54

Dan profesionalne orijentacije

Dvadesetak fakulteta iz Hrvatske i inozemstva predstavilo je svoje studijske programe na prvom "Danu profesionalne orijentacije" održanom u petak u našoj školi. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 19. 1. 2020. 22:21

Prva hrvatska matematička olimpijada za djevojke

Prva hrvatska matematička olimpijada za djevojke protekla je vrlo uspješno za naše gimnazijalke! Paula Horvat osvojila je izvrsno 7. mjesto, a Klara Mihalić i Lana Šprajc odlično 14. mjesto od ukupno 23 sudionice! Čestitke učenicama i njihovim mentorima profesorima Štefaniji Požgaj, Mirjani Hranilović i Nikoli Lepenu! Bravooooo!!! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 17. 1. 2020. 22:16

Državni turnir mladih prirodoslovaca

Velike čestitke zaslužili su naši prirodoslovci Laura Bunjevčević i Lovro Hranilović Tarandek koji su među dvanaest učenika pozvanih na Državni turnir mladih prirodoslovaca! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 15. 1. 2020. 22:14

Prva hrvatska matematička olimpijada za djevojke

Ove godine održat će se Prva hrvatska matematička olimpijada za djevojke na koju je pozvana Klara Mihalić, učenica prvog razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije, na što smo jako ponosni. Na olimpijadi će sudjelovati i Paula Horvat i Lana Šprajc, obje također učenice prirodoslovno-matematičke gimnazije. Radujemo se što će naše djevojke odmjeriti svoje znanje s ostalim matematičarkama i steći dragocjeno iskustvo. Sretno!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 9. 1. 2020. 22:11

20. Sajam dobrote

Plemenitošću, humanošću i dobrotom već punih dvadeset godina zaključujemo prvo polugodište. Kreativnost, veselje i pozitiva ispunili su učionice i hodnike Gimnazije i uveli nas u najljepši dio godine. Neke nove i neke stare klince pokrenuo je i ponio duh blagdana te su na Sajmu dobrote pokazali svoju toplinu i skrb za drugoga. Bravo za sve, bili ste divni! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 23. 12. 2019. 22:05

Nominacija za nagradu "Žuti okvir"

Premda nismo osvojili nagradu, sama nominacija za nas ima snagu i vrijednost glavne nagrade! National Geographic prvi je put ove godine dodjeljivao nagradu "Žuti okvir" za održivi razvoj, znanost i obrazovanje onima koji najviše u Hrvatskoj pridonose održivosti. Ponosni smo što je upravo naša škola, i to kao jedina škola, prepoznata kao mjesto na kojem se čine velike stvari i postižu veliki uspjesi te se skrbi da djeca i cijeli planet imaju sigurno i ljepše sutra. Ogromno priznanje za naš svakodnevni trud i snažan vjetar u leđa za sve buduće projekte i pothvate!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 15. 12. 2019. 14:10

Tradicionalni humanitarni koncert

Dvosatna čarolija raspjevanih nota i nježnih emocija ispunila je očekivanja posjetitelja Centra za kulturu na tradicionalnom humanitarnom koncertu održanom u sklopu 20. Sajma dobrote! Na pozornici su se izredali zboraši, polaznici Glazbene radionice, polaznici izborne nastave Glazbene umjetnosti – drugi i treći razredi, Poetikon bend, vokalna etnoskupina, Studio suvremenog plesa Teuta, polaznici fakultativne nastave Bubnjevi i udaraljke i, u velikom finalu, svi izvođači s profesorima. Posebna gošća bila je nekadašnja gimnazijalka Tamara Korunek koja je svojim dvjema izvedbama pokazala svu raskoš školovanog talenta. Zaključak: izniman koncert koji su veoma nadahnuto i s ljubavlju pripremili, koordinirali i ostvarili profesori: Branka Srnec Tompa, Damir Rodiger, Nikola Švenda, Ivan Pranjić, Mirjana Vidović i Zlatka Grahovec Soldat.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 15. 12. 2019. 13:11

Novouređena učionica likovne umjetnosti

"Otvaraju se novi mostovi, putovi...", a mi dodajemo - i kabineti. Tako je ovog četvrtka u našoj školi, koja voli, cijeni i njeguje umjetnost, otvoren novi "put" učenja likovne umjetnosti. Novouređenu učionicu otvorila je prof. Karmen Farkaš, a maloj svečanosti prisustvovale su i Priska Kulčar, slikarica i nekadašnja gimnazijska profesorica likovnog, i Rusa Trajkova, akademska slikarica i bivša gimnazijalka. Sretni smo i zahvalni što smo ovako lijepo opremili našu minigaleriju! Dođite razgledati naš postav!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 14. 12. 2019. 13:07

Večer matematike

U četvrtak je unašoj školi održana Večer matematike. U ograničenom vremenu trebalo je riješiti kreativne zadatke te obaviti "nemoguću misiju". Da misija nije baš tako nemoguća, dokazali su Paula Horvat, David Đuran i Luka Sedmak uspješno riješivši zadatke, a nagrada ih je dočekala ispod školskog božićnog drvca. Čestitke za sve sudionike i organizatore!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 13. 12. 2019. 14:27

Pedeset pjesama za snijeg

Prvi snijeg gimnazijalci su i ove godine povezali s poezijom i na taj se način uključili u međunarodni festival Pedeset pjesama za snijeg. Čitajući pjesme pred školom uz sutonske pahuljice, učenici 2.a i 2.b i njihova profesorica hrvatskog Zlatka Grahovec Soldat istinski su uživali! Profesorica Mirjana Vidović i 4.b uhvatili su jutarnji snijeg u parku i također proslavili poeziju u bijelom.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 13. 12. 2019. 13:01

Jubilarni 20. Sajam dobrote

Jubilarni 20. Sajam dobrote službeno je počeo! 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 9. 12. 2019. 12:54

Izvanučionička nastava u Beču

Gdje spojiti povijest, umjetnost, zabavu i njemački jezik ako ne u Beču i to u vrijeme adventa? Učenici drugih razreda sa svojim su profesoricama Sanjom Jambrović Posedi i Iris Bel u sklopu izvanučioničke nastave posjetili jedan od najljepših europskih gradova. U srcu Beča ukrcali su se u "vremenski stroj" u muzeju "Time travel Vienna" koji ih je poveo na poučno, interaktivno i zabavno putovanje kroz bogatu bečku prošlost. Miris cimeta i pečenih jabuka te pjesma uličnih svirača na Božićnom sajmu u Schönbrunnu učinili su povratak u sadašnjost ugodnim. Wirklich sehr schön!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 8. 12. 2019. 12:50

Posjet Zagrebu

Treći i četvrti razredi na Svetog su Nikolu posjetili Zagreb te prošetali Gornjim gradom. Nezaobilazne su postaje bile adventsko fuliranje, klizalište, čarobni Zrinjevac, a spajajući ugodno s korisnim, posjetili su izložbu Alexandera Caldera u Umjetničkom paviljonu te u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog poslušali Zagrebačku filharmoniju u izvedbi pjesama legendarne Abbe. Nakon bogato ispunjenog dana kući su se vratili prepuni emocija i pozitivnih dojmova. Ocjena: odličan + dodana vrijednost: nadahnjujuće i ispunjujuće!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 8. 12. 2019. 12:42

Gimnazijalci na natječaju IRIM-a

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) objavio je nagradni natječaj na temu društvenih igara. Njihov su izazov prihvatili učenici prvog razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije, Šimun Bilas i Vito Križaić. U sklopu fakultativne nastave Robotike, koju vode profesori Miljenko Blažeka i Nikola Friščić, osmislili su igru za dva igrača koji bacanjem kocke pomiču figurice po ploči s poljima. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 29. 11. 2019. 18:37

CARNET-ov program e-Škola

Škola za život u Gimnaziji je zaživjela odavno, a novu energiju udahnut će joj 29 novih CARNET-ovih prijenosnih računala koja su preuzeli gimnazijski profesori. Opremljeni suvremenom tehnologijom koračamo prema budućnosti!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 12. 11. 2019. 14:22

Proslava stote obljetnice osnutka FSB-a

Fakultet strojarstva i brodogradnje slavi svoj dan i stotu obljetnicu osnutka. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 11. 11. 2019. 14:18

Izvanučionička nastava Glazbene umjetnosti u Beču

Učenici prvih razreda te polaznici fakultativne nastave Glazbena umjetnost i Povijest ovu su subotu proveli u Beču na nastavi izvan učionice.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 10. 11. 2019. 14:12

CARNET-ova konferenciji za korisnike CUC 2019.

Među 1200 sudionika na  CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC 2019. naslovljenoj „Na granici mogućeg“ u Šibeniku sudjelovale su i naše profesorice Žaklin Lukša i Tamara Srnec. U kontaktu s kolegama iz cijele države brže se i zanimljivije uči tako da željno iščekujemo osvježenje u novim idejama, pristupima i projektima.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 10. 11. 2019. 14:11

Međunarodna konferencija „Formativno praćenje znanja u praksi“ u Laškom

Kako bi se izravno upoznale s praksom naših prvih susjeda, stručne suradnice Ivana Šimunić i Klara Šafarić te ravnateljica Sandra Breka-Ovčar sudjelovale su na međunarodnoj konferenciji „Formativno praćenje znanja u praksi“ održanoj u Laškom. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 9. 11. 2019. 14:16

Obilježavanje Međunarodnog dana laboratorijske dijagnostike - LabDay 2019.

Samo dvadesetak minuta i nekoliko kapi krvi bilo je dovoljno da magistre biokemije Jasminka Horvat i Vanda Petriš te ing. laboratorijske dijagnostike Ranka Šušteršić iz Kliničkog laboratorija Županijske bolnice Čakovec gimnazijalcima, učenicima 3. i 4. razreda, demonstriraju djelatnost kojom se bave. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 7. 11. 2019. 14:32

Projekt “Gledam, istražujem, učim”

U utorak  je u hotelu Esplanade u Zagrebu održano svečano proglašenje pobjednika natječaja Moj Zaba Start. Naš se projekt “Gledam, istražujem, učim” od 416 prijavljenih plasirao među deset najboljih projekata u kategoriji Društvo kao jedini predstavnik među školama. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 1. 11. 2019. 14:13

Centar izvrsnosti iz matematike, fizike, kemije i biologije Međimurske županije

U našoj je školi   otvoren Centar izvrsnosti iz matematike, fizike, kemije i biologije Međimurske županije. "Kuća znanja", kako ga je nazvala ravnateljica Sandra Breka-Ovčar, vrata je otvorila svim darovitim učenicima koji će u razdoblju od listopada do travnja subotom moći dodatno raditi i istraživati područja koja ih zanimaju. Ovo je uistinu pravi ulog u budućnost!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 26. 10. 2019. 11:38

Razmjena učenika s prijateljskom školom iz Wieluńa

U sklopu razmjene učenika s prijateljskom školom iz  Wieluńa u subotu su nam stigli gosti iz Poljske. Skupinu od dva profesora i 16 učenica i učenika drugih razreda u svojim su domovima ugostili naši učenici. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 25. 10. 2019. 14:19

Županijsko natjecanje u krosu

Ana Dobša, Marlena BabićLucija Bodulica, Dora Pajić i Melisa Ciglarić županijske su prvakinje u krosu!  Naši momci: Ivan Dujić, Ervin Nedeljko, Filip Jengić i Luka Šafarić treći su u županiji.  Čestitke svim atletičarima i njihovu mentoru, profesoru Goranu Karamarkoviću!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 25. 10. 2019. 11:34

Svjetski tjedan svemira

Svjetski tjedan svemira  revno se obilježava u našoj školi. Nakon atraktivnog i zanimljivog subotnjeg predavanja o svemiru koje je održao dr. sc. Vibor Jelić na red su došli gimnazijalci i njihovo znanje. Profesorica Melita Sambolek organizirala je za njih pub kviz na kojem su mogli pokazati što su zapamtili od subotnjeg predavanja ili naučili samostalno. Pobjednici su ekipa Bandisti iz 3.f razreda u sastavu: Jan Kos, Nikola Mesarić, Petar Belošević i Fran Glad. Čestitke pobjednicima te pohvale sudionicima i organizatorima!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 22. 10. 2019. 11:29

Projekt Generation Now

Naša je škola od jučer bogatija za još robotičke opreme. Naime, Institut za razvoj i inovativnost mladih, u suradnji s Hrvatskim telekomom, proveo je donacijski natječaj u sklopu projekta Generation Now na koji se javila i naša škola. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 18. 10. 2019. 14:11

Županijsko natjecanje u atletici

Prvo je ovogodišnje županijsko natjecanje završeno.                                        Najbolje atletičarke  i atletičari       Međimurja odmjerili su snage u srijedu, a gimnazijalci su ostvarili sjajan uspjeh. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 18. 10. 2019. 11:19

Prijem župana za mentore

Tridesetak  profesora iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec  našlo se među nagrađenim nastavnicima koje je međimurski župan Matija Posavec primio na svečanosti u Dvorani Scheier kako bi im uručio priznanje za osvojena prva mjesta na županijskim natjecanjima ili plasman na državna ili međunarodna natjecanja i smotre. Čestitke svima, ovakav je uspjeh pokazatelj da naši nastavnici ulažu velik trud u rad s učenicima!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 15. 10. 2019. 13:02

Nagrade za najuspješnije odgojno-obrazovne djelatnike 2018./2019.

Izuzetno  smo ponosni na naše profesorice Žaklin Lukša, Karmenu Vadlja Rešetar i Melitu Sambolek koje su izabrane među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj u školskoj godini 2018./2019. Njihova predanost, entuzijazam, inovativnost u nastavi i dodatni rad nadahnuće su svima! Bravoooooo!

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 5. 10. 2019. 09:07

Europski tjedan sporta

Kao  što smo najavili, velik broj gimnazijalaca uključio se u obilježavanje   Europskog tjedna sporta koje ove godine organizira Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije. Naši su učenici sudjelovali u plesnom događaju FLASHmove te su uključili u beActive - sat Tjelesne i zdravstvene kulture na otvorenom. Bravo, gimnazijalci, budite aktivni i dalje! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 28. 9. 2019. 09:00

Europski dan jezika

Svijet postaje selo, a mi se znamo nositi s tim! Gimnazijalci imaju mogućnost učiti čak pet stranih jezika: engleski, njemački, francuski, španjolski i slovenski, a ni latinski im nije stran. Koliko smo jezično vješti, pokazali smo danas izgovarajući brzalice, odgovarajući na pitanja i učeći pozdrave na raznim stranim jezicima i tako obilježili Europski dan jezika. Europo, spremni smo! 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 27. 9. 2019. 08:51

Mirno more

Završila je 25. po redu Flota mira "Mirno more". Protekli su tjedan dvoje naših učenika, Dijana Tot i David Karlovčec, u pratnji profesorice Nine Mikolaj Varga i profesora Krešimira Trojka, oplovili dio jadranske obale te otoke Brač, Hvar i Žirje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Dobec  datum: 26. 9. 2019. 08:40
» Arhiva naših vijesti    
 


Službena FB stranica


Službeni Instagram


OBAVIJESTI

Centar izvrsnosti


Škola po mjeri učenika


e-Dnevnik


Državna matura 2019.

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Institucije
 • MZOS
 • NCVVO
 • AZOO

Portali
 • Edu

preskoči na navigaciju